Home > Mediation > Familie mediation

Familie mediation

Familie mediation helpt onderling in een zo goed mogelijke sfeer tot een duurzame oplossing te komen. Wil je de kinderen en de ruzie graag bij elkaar vandaan houden of zoek je naar een oplossing bij conflicten over een familiebedrijf, een nalatenschap of een erfenis? Is er sprake van een familieruzie of is er iets anders dat de verschillende partijen uit elkaar drijft? Mediation helpt je dankzij betere communicatie tot een oplossing te komen. We helpen de communicatie mogelijk te maken die de weg vrijmaakt om beiden een nieuwe weg in te slaan.

Mediation voor problemen in de familiesfeer
Mediation helpt de communicatie bij problemen in de familiesfeer te herstellen. Het is de communicatie die vaak als eerste stokt. Vanwege onuitgesproken emoties, wederzijds onbegrip en wantrouwen die zich opstapelen. Dankzij familie mediation kun je het gesprek met de ander weer aangaan.

Familie mediation vormt de weg naar een duurzame oplossing zodat jullie als familie verder kunnen, met elkaar of individueel. We passen de mediation toe vanuit een psychologische achtergrond met ruime aandacht voor de emoties die er leven. Daarnaast werken we samen met ervaren advocaten en fiscalisten die bijdragen door middel van een toetsing van de gemaakte afspraken of expertise vanuit hun specifieke vakgebied.

Benieuwd wat we kunnen betekenen of hoe anderen dankzij familie mediation allen hun eigen weg hebben kunnen gaan? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie, we horen graag van je.

T 020 760 94 70 Aanvragen voorstel