Home > Mediation

Mediation

Zoek je hulp bij een scheiding om eindeloze juridische procedures te voorkomen?
Zoek je een vorm van conflictbemiddeling gericht op een duurzame oplossing?

Mediation helpt meerdere partijen bij elkaar aan tafel te brengen. Onze mediators hebben een achtergrond in de psychologie en werken op basis van drie belangrijke kernwaarden. We houden rekening met jullie autonomie, werken volledig vertrouwelijk en stellen ons neutraal naar jullie beiden op. Naast de emoties die er spelen hebben we een belangrijke focus op juridische en fiscale situaties die meespelen, waarvoor we samenwerken met ervaren experts binnen hun specifieke vakgebieden.

Toetsing van de gemaakte afspraken
We werken samen met zowel ervaren advocaten als fiscalisten, die de gemaakte afspraken kunnen toetsen. Bent u ondernemer of zoekt u naar mediation tijdens een scheiding waarbij u de inboedel en de woning wilt verdelen? Zodra er juridische of fiscale zaken bij betrokken raken schakelen we de ervaren specialisten uit onze organisatie voor u in. De advocaten en fiscalisten die betrokken zijn bij The Mediation Company zijn u vanuit hun specifieke vakgebieden in korte lijnen met de mediator van dienst.

Advies van een advocaat of fiscalist
Is er sprake van een complex vraagstuk waarbij mediation alleen onvoldoende uitkomst biedt of niet direct geschikt blijkt? We kunnen zowel de juridische als fiscale vraagstukken behandelen, dankzij de samenwerkingen met experts uit die vakgebieden. Zij toetsen een convenant of kunnen u op voorhand adviseren over de mogelijkheden. We treden als mediator op als regisseur, terwijl zij zorgen voor de toetsing van de inhoud of het advies daarover.

Meer weten over hun juridische en fiscale achtergrond of direct contact opnemen voor een afspraak? Neem vrijblijvend contact met ons op, we horen graag van u.

T 020 760 94 70 Aanvragen voorstel