Home > Mediation > Mediation bij scheiding

Mediation bij scheiding

‘Ik wil scheiden’, ‘wat te doen bij een scheiding’ of ‘mijn partner wil scheiden’: wat nu?’.

Het zijn wensen en vragen die bij velen door het hoofd schieten, terwijl het antwoord daarop veelal onduidelijk is. Mediation bij scheiding helpt de communicatie te verbeteren om zo goed mogelijk tot een duurzame oplossing te komen en op een goede manier uit elkaar te gaan. Wens je hulp bij de scheiding om bijvoorbeeld de kinderen niet het slachtoffer te laten worden van een vechtscheiding? Uit onderzoek blijkt dat veel kinderen de communicatie met en tussen hun ouders als onvoldoende waarderen. Mediation bij scheiding kan uitkomst bieden.

Mediation bij scheiding vanuit een psychologische achtergrond
We houden bij The Mediation Company nadrukkelijk rekening met de kinderen en werken vanuit een psychologische achtergrond aan het proces om beiden een nieuwe stap te kunnen zetten. We hebben aandacht voor eventuele nieuwe partners en bieden hulp bij echtscheiding om op een goede manier uit elkaar te gaan. Mediation bij een echtscheiding helpt de onderlinge communicatie in stand te houden en samen voor een duurzame oplossing te zorgen. Bovendien organiseren we enkele maanden na de mediation een revisie-dag om de duurzaamheid van de gemaakte afspraken te waarborgen.

Mediation bij scheiding vormt de weg richting een duurzame oplossing die jullie beiden past. Uiteraard hoort daar ook de formele vaststellingsovereenkomst bij. We werken samen met zowel ervaren advocaten als fiscalisten. Zij toetsen de overeenkomst of adviseren over de te maken afspraken zodat u daar nu en in de toekomst samen op kunt vertrouwen.

Direct een afspraak maken of meer informatie ontvangen? Neem contact met ons op, we horen graag van je.

T 020 760 94 70 Aanvragen voorstel