Home > Mediation > Voor kinderen of naasten

Voor kinderen of naasten

Als familielid, naaste of zakelijk betrokkene kan het moeilijk zijn iemand die dichtbij je staat, te zien lijden onder ruzies en conflicten. Vaak lukt het de betrokkenen zelf niet om de realiteit van een situatie onder ogen te zien en de juiste oplossing te zoeken. In scheidingen zijn veelal de kinderen de dupe en ligt de focus op de eigen inzichten en problematiek. Als naaste probeer je hier een bijdrage aan te leveren, maar vaak staan de betrokkenen niet open voor advies. TMC kan daarbij helpen door de overlast voor de kinderen zoveel mogelijk te beperken met heldere afspraken. TMC helpt, we verzorgen de mediation die er voor je kinderen voor zorgt dat de scheiding zo prettig mogelijk verloopt.

Je kunt zelf in actie komen als je vindt dat jouw dierbare hulp nodig heeft. Neem dus vooral contact met ons op met al je vragen, of voor meer informatie. We zijn 12 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar via 020 760 9470 of info@themediationcompany.nl.

Mediation gericht op alle betrokkenen en naasten
Mediation is bij TMC standaard gericht op zowel de betrokken als de naasten. Vooraf bespreken we duidelijk welke naasten we in het familieprogramma moeten betrekken om te zorgen voor een duurzame oplossing. De psychologische achtergrond van onze mediators zorgen ervoor dat we zorgvuldig en gedegen het resultaat met elkaar bereiken!

T 020 760 94 70 Aanvragen voorstel