Home > Ons Mediation voorstel

Ons Mediation voorstel

Op zoek naar een duurzame oplossing om beiden jullie eigen nieuwe weg in te kunnen slaan? The Mediation Company biedt hulp bij scheidingen of helpt familieproblemen bespreekbaar te maken en naar een oplossing toe te werken die jullie past.

Ga het gesprek aan
Lopen jullie onderling vast? Ga het gesprek aan in een van onze praktijklocaties. We helpen door middel van mediation de vaak vastgelopen communicatie tussen jullie te verbeteren zodat er in een meer begripvolle sfeer nieuwe inzichten op tafel komen die helpen om besluiten te nemen over de zaken die bij jullie spelen. De  TMC vragenlijsten die jullie vooraf invullen helpt hierbij en geeft bovendien, voor het starten van de sessies, een zorgvuldige weergave van het traject en de kosten.

Intake voor mediation
Indien jullie op basis van de door ons gegeven informatie akkoord gaan, vindt de intake en kennismaking met jullie opvolgend telefonisch plaats waarna we jullie beiden de TMC vragenlijsten sturen en we de daadwerkelijke sessies kunnen inplannen. We plannen een datum voor afronding en oplevering van de vaststellingsovereenkomst, zodat goed duidelijk is wat je kunt verwachten. We kunnen snel een afspraak maken voor de mediation sessie, om desgewenst snel tot resultaat te komen.

Direct ondersteuning
Het mediation traject stemmen we af op de persoonlijke situatie en de agenda die jullie opstellen. We helpen de eerste stap te zetten. Dankzij onze mediators met een specialisatie in psychologie helpen we jullie toe te werken naar een duurzame oplossing voor de toekomst. We kennen geen wachttijden en zorgen met TMC support voor de juiste nazorg.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag meteen een intakegesprek aan met een van onze mediators. Uiteraard werken we volledig vertrouwelijk en ben je nog tot niets verplicht.

T 020 760 94 70 Aanvragen voorstel