Home > Ons Mediation voorstel > Methodiek

Methodiek

Onderzoek heeft aangetoond dat mediation de juiste hulp bij scheiding biedt, helpt de onderlinge communicatie en die naar kinderen te verbeteren en uitkomst biedt bij diverse familieproblemen. Benieuwd naar de effectieve methodiek die we hanteren, die leidt tot onze hoge cliënttevredenheid?

Mfn-registratie, BIG-register en TMC vragenlijsten
Onze mediators hebben een achtergrond in de psychologie. Bovendien hebben we een Mfn-registratie, staan onze psycholoog-mediators geregistreerd in het BIG-register en maken we gebruik van de TMC vragenlijsten. Mediation start met het invullen van een professionele vragenlijst (gezamenlijk of apart) en stopt niet voordat we ook de juiste nazorg hebben kunnen aanbieden. Dat is waar wij als TMC zeer goed in thuis zijn.

TMC vaststellingsovereenkomst
Een mediation sessie resulteert bij The Mediation Company, als dat passend is, altijd in een vaststellingsovereenkomst, waarin we heldere afspraken vastleggen en conflicten in de toekomst uitsluiten. We stellen de overeenkomst op in een van onze praktijklocaties of op de externe locatie waar we in onderling overleg bij elkaar komen.

T 020 760 94 70 Aanvragen voorstel