Home > Over TMC > Cliënttevredenheid

Cliënttevredenheid

Onze cliënten waarderen onze hulp bij scheidingen en diverse problemen binnen de familie, waarbij mediation helpt om in harmonie tot een werkende oplossing te komen. We doen halfjaarlijks onderzoek naar de cliënttevredenheid en meten daar onder andere onze effectiviteit aan af.

Benieuwd naar de resultaten?
We presenteren je graag enkele resultaten uit ons meest recente onderzoek naar de cliënttevredenheid over onze mediation:

  •  97,3% zou TMC aanbevelen bij anderen
  •  92,3% beoordeelt onze mediation als de juiste aanpak
  •  75,4% waardeert de handvatten om de persoonlijke situatie concreet aan te pakken

CQ-index van het Trimbos Instituut
We gebruiken het onderzoek naar cliënttevredenheid om onze mediation doorlopend te verbeteren en af te stemmen op de wensen van onze cliënten. We maken voor het onderzoek gebruik van de Consumer Quality Index (CQ-index), ontwikkeld door het Trimbos Instituut. Clusters binnen dit onderzoek zijn bereikbaarheid en informatievoorziening, deskundigheid van mediators, effectiviteit van de mediation, inspraak en keuzevrijheid, de kwaliteit en veiligheid van de praktijk en nazorg. Uiteraard vragen we al onze cliënten naar een eindoordeel, in de vorm van een rapportcijfer en de geneigdheid tot aanbevelen van ons advies bij echtscheiding en andere problemen.

T 020 760 94 70 Aanvragen voorstel